🏎️ Formula 1 televisiointi Suomessa 2021

Formula 1 on yksi Suomen seuratuimmista urheilulajeista. Formulat olisivat varmasti vieläkin suositumpi, mutta televisioitioikeudet rajoittavat pahasti lajin katselua Suomessa.

Mtv omistaa oikeudet Suomessa kaikkiin Formula 1 -lähetyksiin. He ovat pääättäneet näyttää formulalähetykset vain erittäin kalliin C Moren puolella.

Ilmainen MTV3 näyttää yleensä kauden aikana yhden kisaviikonlopun kaikki lähetykset ilmaiseksi televisiossa, mutta siinä se ilmainen ilo Suomen lähetysten puolella sitten onkin.

Nyt jos vielä näkisi Formula 1 -lähetykset ilmaiseksi netissä, niin kaikki olisi hyvin… 😉 jatka lukemista…

🏆 Voit katsoa kaikki Formula 1 kisalähetykset ilmaiseksi netissä!

Kyllä vain! Vaikka Suomen F1-lähetysoikeudet on myyty mtv:lle, on formulakisat mahdollista katsella netissä. Näet kaikki kisat ilmaiseksi, jos sinulla on laadukas VPN-sovellus.

Jos sinulla ei vielä ole VPN-yhteyttä, kannattaa katsoa, mitä yhteyttä VPN-Suomi tällä hetkellä suosittelee Formuloille.

Räikkönen, Bottas, Häkkinen, Kovalainen ja Rosbergit ovat nostaneet Formulat ja niiden ohella koko moottoriurheilun kiinnostuksen suomalaisten keskuudessa tappiinsa. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että kaikki haluavat myös nähdä kuskit tositoimissa Formula 1-auton ratin takana.

MTV:n sopimuksen päättyessä Formulat siirtyvät luultavasti Viaplaylle samoin, kuin esimerkiksi naapurissamme ruotsissa. Nyt kuitenkin vielä kahden kauden ajan VPN-yhteydellä Formuloiden katsominen on tietääksemme ainoa laillinen tapa katsoa livelähetykset tilaamatta kallista kanavapakettia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *