Jääkiekon MM-kisat ovat vihdoinkin pian taas täällä! Paras aika vuodesta, jos joku allekirjoittaneelta kysyy. Viekö Suomen maailmanmestaruus taas meidät torille riehumaan? Tavataanko torilla? Voittaako Suomi tänäkin vuonna?

Katsotaan nyt ainakin alkusarja ennen juhlia, mutta miten se tänä vuonna näkyy?? Alla sen kerromme!

📺 Jääkiekon MM televisiointi

Jääkiekon MM-kisojen televisiointi ja ilmaiset lähetykset ovat melkolailla MTV:n käsissä, sillä he omistavat tv-oikeudet yksinoikeudella Suomessa. Ilmainen mtv3 näyttää vain Suomen ottelut ja mitallipelit tv:n puolella, mutta netin puolella ei ole tarjolla mitään ilmaiseksi, vaan kaikki lähetykset on maksullisen C Moren puolella. Ei kuitenkaan kannata hätiköidä ja tilata kallista kanavapakettia lukematta ensin tätä artikelia loppuun, sillä tarjolla on muitakin vaihtoehtoja MM-kisojen katseluun. Voit lukea tarkemmin lähetysoikeuksista IIHF:n Tournament info -sivulta.

🔥 IIHF:n viralliset lähetykset YouTubessa

Yllättävän helppo ja hyvä vaihtoehto on katsoa Jääkiekon MM-kisat Youtubesta IIHF:n virallliselta kanavalta. Kaikki 64 ottelua näytetään Youtubessa suorina lähetyksinä täydellä HD-kuvanlaadulla ja ilman mainostaukoja. Suomen sijainnista katsoessasi tarvitset kuitenkin VPN-yhteyden virtuaalisen sijaintisi vaihtamiseen. Sen jälkeen Youtuben viralliset lähetykset näkyvät moitteettomasti ja voit katsoa kaikki matsit suorina lähetyksinä, puhelimesta, tietokoneelta tai älytelevisiosta. Lue ohjeet

🇫🇮Lue lisää Jääkiekon MM-kisojen televisioinnista ja ilmaisista lähetyksistä VPN-SUOMI sivustolta. VPN-yhteys avaa urheilutarjonnan kaikkialta maailmasta.

🎲 Vedonlyötisivustojen streamit

Vedonlyöntisivustot näyttävät lähetyksiä livestream-palveluissaan, mutta näiden lähetysten kuvaa ei saa koko ruudulle, joten vaihtoehtona kisojen katseluun netissä tämä on aika huono. Myös rahaa tulee tallettaa pelitilille, että lähetykset näkyvät.

🇫🇮 Katso kaikki vaihtoehdot ja ohjeet

VPN-SUOMI.fi kertoo tänäkin vuonna verkkosivustollaan ohjeet Jääkiekon MM-kisojen katseluun netissä. Sivustolta löydät ohjeet kaikkiin laillisiin tapoihin katsoa MM-kisat Suomesta käsin.