Jääkiekon MM-kisat ovat vihdoinkin taas täällä! Paras aika vuodesta, jos joku allekirjoittaneelta kysyy.

Tavataanko torilla? Voittaako Suomi? Voitetaanko heti ensimmäisessä pelissä Kanada?

📺 Jääkiekon MM televisiointi

Jääkiekon MM-kisojen televisiointi ja ilmaiset lähetykset ovat melkolailla MTV:n käsissä, sillä he omistavat tv-oikeudet yksinoikeudella Suomessa. Ilmainen mtv3 näyttää vain Suomen ottelut ja mitallipelit tv:n puolella, mutta netin puolella ei ole tarjolla mitään ilmaiseksi, vaan kaikki lähetykset on maksullisen C Moren puolella. Ei kuitenkaan kannata hätiköidä ja tilata kallista kanavapakettia lukematta ensin tätä artikelia loppuun, sillä tarjolla on muitakin vaihtoehtoja MM-kisojen katseluun. Voit lukea tarkemmin lähetysoikeuksista IIHF:n Tv & Stream -sivulta.

🎲 Vedonlyötisivustojen streamit

Vedonlyöntisivustot näyttävät lähetykset livestream-palveluissaan, mutta näiden lähetysten kuvaa ei saa koko ruudulle, joten vaihtoehtona kisojen katseluun netissä tämä on aika huono.

🔥 IIHF:n viralliset lähetykset YouTubessa

Yllättävän helppo ja hyvä vaihtoehto on katsoa Jääkiekon MM-kisat Youtubesta IIHF:n virallliselta kanavalta. Kaikki 64 ottelua näytetään Youtubessa suorina lähetyksinä täydellä HD-kuvanlaadulla ja ilman mainostaukoja. Suomen sijainnista katsoessasi tarvitset kuitenkin VPN-yhteyden virtuaalisen sijaintisi vaihtamiseen.

🇫🇮 Katso kaikki vaihtoehdot ja ohjeet

VPN-SUOMI.fi kertoo tänäkin vuonna verkkosivustollaan ohjeet MM-kisojen katseluun netissä. Sivustolta löydät ohjeet kaikkiin laillisiin tapoihin katsoa MM-kisat Suomesta käsin.

🇫🇮Lue lisää Jääkiekon MM-kisojen televisioinnista ja ilmaisista lähetyksistä VPN-SUOMI sivustolta. VPN-yhteys avaa urheilutarjonnan kaikkialta maailmasta.